دیابت نوع یک

کلیات دیابت نوع یک

کلیات دیابت نوع یک

دیابت نوع۱ یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مزمن کودکان است. علت این بیماری تخریب سلول‌های بتا پانکراس و در نتیجه از بین رفتن تولید انسولین در بدن است. غالباً در کودکان تظاهر می‌کند ولی در 25 درصد موارد شروع بیماری در بالغین است. شایع‌ترین نوع دیابت در کودکان است و در آمریکا 75 درصد موارد دیابت در افراد زیر 19 سال را تشکیل می‌دهد.

دستگاه‌های اندازه‌گیری قند خون

دستگاه‌های اندازه‌گیری قند خون

این دستگاه‌ها کامپیوترهای کوچکی است که میزان قند خون شما را نشان می‌دهند. در بيش‌تر این دستگاه‌ها میزان قند خون روی یک صفحه‌ی نمایشگر نشان داده می‌شود (شبیه یک ماشین‌حساب). اطمینان پیدا کنید که پزشک معالج یا مسئول آموزش دیابت، چگونگی استفاده صحیح از این‌ها را به شما آموخته باشد.

آزمایش‌ کتون‌های ادرار

آزمایش‌ کتون‌های ادرار

وجود کتون در ادرار نمایان‌گر این واقعیت است که بدن شما به استفاده از قند برای تأمین انرژی قادر نیست و در حال استفاده از چربی‌های بدن است. وجود کتون در ادرار بیش‌تر در دیابت نوع یک دیده می‌شود.

کنترل شدید و دیابت نوع 2

کنترل شدید و دیابت نوع 2

پزشکان عقیده دارند کنترل شدید در بیماران نوع 2 نیز در پیشگیری از عوارض مفید است. برخي پزشکان 7 سالگی و برخي دیگر 13 سالگی به بعد را برای شروع کنترل شدید مناسب می‌دانند. افراد سالخورده نیز برای کنترل شدید مناسب نیستند.

شروع درمان  شدید و مزایا و معایب آن

شروع درمان شدید و مزایا و معایب آن

هر روشی را كه انتخاب مي‌کنید، گروه درماني شما (پزشک، متخصص تغذیه، آموزش‌دهنده‌ی دیابت) باید وقت کافی برای آموزش شما صرف نماید. باید مقدار و زمان درست تزریق انسولین به شما آموزش داده شود. همچنین بايد درباره‌‌ي غذا خوردن و انجام فعالیت ورزشی آموزش لازم را فرا بگیرید. خودتان به تنهایی سعی نکنید درمان شدید را آغاز کنید.

کنترل شدید و زندگی با آن

کنترل شدید و زندگی با آن

برای کنترل شدید باید همیشه حدّ پایینی از انسولین در بدنتان وجود داشته باشد و مقادیر اضافی را موقع صرف غذا استفاده کنید. این نوع درمان از الگویی شبیه ترشّح انسولین در افراد سالم پیروی می‌کند.

​کنترل شدید قند خون

​کنترل شدید قند خون

حفظ قند خون در حدّ طبیعی می‌تواند زندگی‌بخش باشد. کنترل شدید قند خون، از بروز بسیاری از عوارض دیابت جلوگیری می کند و یا پیشرفت آن‌ها را کُند مي‌کند. بنابراین به سال‌های سلامتی شما به عنوان یک فرد فعال می‌افزاید. به خاطر داشته باشید کنترل شدید، مناسب همه‌ي افراد نیست و به علاوه انجام آن کار مشکلی است.

هیپوگلیسمی بدون علایم هشداردهنده چیست؟

هیپوگلیسمی بدون علایم هشداردهنده چیست؟

هیپوگلیسمی بدون هشدار عبارت است از حالتی که کاهش و افت قند خون، همراه با علایم هشدار نیست. این حالت موجب مي‌گردد كه شخص افت قند خون خود را درك نکند، در نتیجه قند خون به مقادیر بسیار خطرناکي کاهش یابد و در نتیجه شخص در صدد درمان برنیاید.

هیپوگلیسمی یا کاهش قند خون

هیپوگلیسمی یا کاهش قند خون

هیپوگلیسمی که گاهی به آن «واکنش انسولین» نیز می‌گویند حتی در زمآن‌هایی که دیابت خود را به خوبی درمان می‌کنید نیز می‌تواند به وجود آید. بنابراین اگرچه در بسیاری از موارد نمی‌توانید جلوی وقوع آن را بگیرید ولی می‌توانید با تشخیص زودهنگام، از بدتر شدن آن جلوگیری کنید.